Onze diensten

Hooimeijer Bouw biedt een diversiteit aan diensten aan op het gebied van verbouwen en totaalrenovatie in Den Haag, Rotterdam, Dordrecht en omstreken, zowel voor de ondernemer als voor de particulier. Als gerenommeerd aannemer in de regio Haaglanden en Rotterdam-Dordrecht, weten wij als geen ander dat renoveren een ingrijpende en vaak stressvolle gebeurtenis is voor veel huiseigenaren. Of het nu gaat om een kleine keukenrenovatie of een uitgebreide zolderverbouwing, er komt veel bij kijken. Als u op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare partner om uw renovatieplannen te realiseren, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze uitgebreide ervaring en expertise stellen ons in staat om projecten van elke omvang en complexiteit aan te pakken. Wij begrijpen dat geen twee renovatieprojecten hetzelfde zijn, en daarom werken wij nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw visie werkelijkheid wordt. Vanaf het eerste ontwerp tot aan de oplevering zetten wij ons in om de hoogste kwaliteit te leveren en het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Bekijk onderstaande pagina's voor meer informatie over onze verschillende diensten.

 

Badkamer renovatie en installatie Den Haag, Rotterdam, Dordrecht

Op zoek naar een aannemer die uw badkamer kan renoveren of installeren in Den Haag, Rotterdam, Dordrecht en omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hooimeijer Bouw B.V. is de specialist in het installeren en renoveren van badkamers in de regio Haaglanden en Rotterdam-Dordrecht. Altijd veilig, duurzaam en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een aantrekkelijke en functionele badkamer is, daarom helpen wij u graag bij het realiseren van uw droombadkamer. Wij verzorgen de installatie of renovatie van uw badkamer tot in de puntjes.

Lees hier meer over badkamer renovatie en installatie in Den Haag, Rotterdam, Dordrecht

 

Kunststof kozijnen plaatsen Den Haag, Rotterdam, Dordrecht

Zijn uw huidige kozijnen verouderd of heeft u last van tocht? Of heeft u behoefte aan kozijnen die minder onderhoud vragen? Dan kunt u uw huidige kozijnen vervangen door kunststof kozijnen. Hooimeijer Bouw is uw partner bij het plaatsen van kunststof kozijnen in Den Haag, Rotterdam, Dordrecht en omstreken..

Lees hier meer over kunststof kozijnen plaatsen in Den Haag, Rotterdam, Dordrecht

 

Houten kozijnen plaatsen Den Haag, Rotterdam, Dordrecht

Van plan om houten kozijnen te plaatsen of vervangen in Den Haag, Rotterdam, Dordrecht of omstreken? Wij helpen u graag. Als u kiest voor onze houten kozijnen in Den Haag, Rotterdam of Dordrecht, dan zorgen wij ervoor dat alles tot in de details is uitgewerkt. Onze vakmensen komen bij u langs voor een persoonlijk advies en om de maten en specificaties van je ramen en deuren op te nemen. Vervolgens zorgen wij voor een vakkundige en snelle montage van uw nieuwe kozijnen.

Lees hier meer over houten kozijnen plaatsen in Den Haag, Rotterdam, Dordrecht

 

Verbouwen/renoveren Den Haag, Rotterdam, Dordrecht

Op zoek naar een aannemer in Den Haag, Rotterdam, Dordrecht en omstreken?  Wij denken graag met u mee en voeren de realisatie van uw verbouwing of renovatie van A tot Z uit. Onze klanten staan op de eerste plaats en we werken er voortdurend aan om hun verwachtingen te overtreffen door middel van ons vakmanschap en onze servicegerichte aanpak. Als u een betrouwbare aannemer in Den Haag, Rotterdam of Dordrecht zoekt voor uw verbouwplannen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij bieden graag een vrijblijvende offerte aan en helpen u graag verder met uw project.

Lees hier meer over verbouwen/renoveren in Den Haag, Rotterdam, Dordrecht

 

Opbouw of aanbouw plaatsen Den Haag, Rotterdam, Dordrecht

Een dakopbouw of aanbouw plaatsen is de ideale manier om meer woonruimte te creëren. Wij denken graag met u mee en voeren de realisatie van een dakopbouw of aanbouw van A tot Z uit. Als u op zoek bent naar een partner bij het plaatsen van een dakopbouw of aanbouw in Den Haag, Rotterdam of Dordrecht die een alles-in-één service biedt, van idee tot oplevering, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten vinden het belangrijk dat u tevreden bent met het eindresultaat en steken daarom veel energie en aandacht in ieder project. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening en de mogelijkheden voor een dakopbouw of aanbouw in Den Haag, Rotterdam en Dordrecht..

Lees hier meer over een opbouw of aanbouw plaatsen in Den Haag, Rotterdam, Dordrecht

Wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Vul hieronder uw bericht in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!