Wat wij doen

Hooimeijer Bouw is een aannemersbedrijf in Den Haag. Wij bieden vernieuwende oplossingen en doen dat op geheel eigen wijze, altijd veilig en duurzaam, want verduurzamen en milieu bestendig bouwen is belangrijker dan ooit. 

 

Wij zijn gespecialiseerd in badkamers en kozijnen, zowel voor de ondernemer als voor de particulier in regio Den Haag. Maar wij zijn bekend met alle soorten verbouwingen en renovaties. Door onze samenwerking met diverse specialisten in de bouw beschikken wij over een grote achterban met kennis en ervaring. De diversiteit van projecten heeft veel kennis en inzichten gegeven over duurzaam en effectief verbouwen, waarbij dienstverlening en vakmanschap voorop staan.

 

Ons team kijkt uit naar een prettige samenwerking met een tevreden klant als eind resultaat! 

 

Onze diensten

Badkamers

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een aantrekkelijke en functionele badkamer is, daarom helpen wij u graag bij het realiseren van uw droombadkamer. Wij verzorgen de installatie of renovatie van uw badkamer tot in de puntjes.

Lees meer

Kunststof kozijnen

Als u op zoek bent naar manieren om uw woning in Den Haag te verbeteren, overweeg dan eens om kunststof kozijnen te plaatsen. Kunststof kozijnen bieden tal van voordelen, waardoor ze een slimme investering zijn voor elke woning.

Lees meer

Houten kozijnen

Onze houten kozijnen zijn duurzaam en hebben een lange levensduur, waardoor je erop kunt vertrouwen dat ze jarenlang meegaan en je woning een authentieke uitstraling geven. Houten kozijnen gaan tot wel 75 jaar mee.

Lees meer

Verbouwen

Als u op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare partner om uw verbouwplannen te realiseren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze uitgebreide ervaring en expertise stellen ons in staat om projecten van elke omvang en complexiteit aan te pakken.

Lees meer

Renovatie

Of het nu gaat om het aanpassen van uw interieur, het uitbreiden van uw woning, of het renoveren van uw badkamer, ons team van vakkundige professionals staat klaar om u te helpen. Vanaf het eerste ontwerp tot aan de oplevering zetten wij ons in om de hoogste kwaliteit te leveren.

Lees meer

Op-/aanbouw

Wanneer u meer ruimte in uw woning wilt creëren, dan zijn er verschillende mogelijkheden om dit te doen. Een van de meest effectieve manieren om extra vierkante meters te creëren, is door het plaatsen van een aanbouw of dakopbouw. Dit kan uw woningwaarde verhogen.

Lees meer

Ons werk

Wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Vul hieronder uw bericht in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!